ОК-ИНВЕСТ Недвижими имоти
Условия за ползване на интернет страницата!

    ОК-Инвест ЕООД предоставя достъп до информацията си, при правилата и изискванията описани тук и Условията на конфиденциалност (Закона за защита на личните данни).
    Информацията представлява масив от записи,под формата на оферти и заявки,направни от потребители на сайта,прегледани и доуточнени от служител на фирмата и публикувани на страницата ни.Сайта ползва една база,която технически сортира имоти по вид на офертата,тип на имота,региони области и т.н.

 


    Начин на събиране на информация и записването и в базата, е чрез WEB форми, на електронна поща и по телефона. След постъпването на такава информация,ако е наложително, служител на фирмата се свързва с клиента и доуточнява елементи, след което офертата се публикува. Срока на публикуване може да отнеме време до 72 часа.
    Публикуване на информация. Публикуването на информация или обява е безплатно и не изисква регистрация.Броят на обявите е неограничен и срока им е до изтичане на функционалността на обявата/офертата, т.е. до извършване на сделка от наша или трета страна, за което би трябвало да бъдем УВЕДОМЕНИ в рамките на ТРИ ДНЕВЕН СРОК след сделката, за да я свали от базата си и рекламната мрежа.
    Проверка на подадената информация. С публикуването на информация или обява на сайта ни ,потребителя дава съгласие на ОК-Инвест ЕООД:

  • да проучи имотното му състояние, с цел потвърждаване верността на предоставената от него информация;
  • да събира информация от районните Съдилища за тежестите върху предлаганите за продажба от него имоти
  • и да обработва личните му данни, съобразно със Закона за Защита на Личните Данни (ЗЗЛД).

    При постъпване на информация на сайта ни, възможно е служител на фирмата да се свърже с Вас, за доуточняване на информация. Времето на публикуване може да отнеме време до 72 часа
    Възможно е да Ви бъде отказано публикуване на обява/оферта. Агенцията не е задължена да ви информира за отказа, както и мотива!
    Агенцията си запазва правото,да премахне без предупреждение, оферта/обява на потребител,ако в процеса на работа се установи неистинноста и нелоялността на офертата.ОК-ИНВЕСТ ЕООД, не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие не публикуването или премахването на оферти или заявки от своя сайт.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Политика за използване на "бисквитки"
Попитайте брокера
Untitled Document
Търсене в Google

НОВИ СГРАДИ
Right
ТЪРСИМ ЗА НАШИ КЛИЕНТИ
221.КУПУВА 2-стаен апартамент в СОФИЯ ГРАД до 120000  EUR;
 Вижте детайли
219.КУПУВА 2-стаен апартамент в СОФИЯ ГРАД до 100000  EUR;
 Вижте детайли
216.КУПУВА 3-стаен апартамент в СОФИЯ ГРАД до 120000  EUR;
 Вижте детайли
215.КУПУВА 2-стаен апартамент в СОФИЯ ГРАД до 75000  EUR;
 Вижте детайли
214.КУПУВА Къща в СОФИЯ ГРАД до 90000  EUR;
 Вижте детайли
213.КУПУВА Къща в област Перник до 25000  EUR;
 Вижте детайли
ПРОДАЖБИ

Нова сграда в Бояна
Само 9 апартамента в сградата!ПРОДАЖБИ

Нови апартаменти и магазин
Овча Купел до НБУ


ПРОДАЖБИ

Нови 2-стаини и 3-стайни
бул.Цар Борис III


ПРОДАЖБИ

Нови 3-стаини и 4-стайни
в кв. Карпузица


ПРОДАЖБИ

НОВИ 2-стайни,3-стайни
МАГАЗИНИ и гаражи

ТОП МЯСТО В ОВЧА КУПЕЛ-2
0888 453 918