ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА ПРОДАВАЧИ
Публикувайте вашия имот при нас!
     РЕШЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА НА СОБСТВЕН НЕДВИЖИМ ИМОТ
      Взели сте ВАЖНО решение за продажба на личен собствен имот?
     ЗА ЦЕЛТА:
 
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
 
ОПРЕДEЛЕТЕ СИ СРЕЩА С БРОКЕР ОТ АГЕНЦИЯТА
 
ОБСЪДЕТЕ НАМЕРЕНИЕТО СИ ЗА ПРОДАЖБА НА ВАШИЯ ИМОТ С НАС.
ОК-Инвест ЕООД GSM 0888 453 918
     ИЛИ
 
ПУБЛИКУВАЙТЕ ВАШАТА ОБЯВА НА НАШИЯ САЙТ ТУК
МОЛЯ ИЗБЕРЕТЕ ТИПА ИМОТ КОЙТО ПРОДАВАТЕ   
 
БРОКЕР ОТ АГЕНЦИЯТА ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С ВАС И ЩЕ ВИ НАСРОЧИ СРЕЩА
 
ОБСЪДЕТЕ НАМЕРЕНИЕТО СИ ЗА ПРОДАЖБА НА ВАШИЯ ИМОТ С НАШИЯ БРОКЕР.
     2.ПЪРВОНАЧАЛЕН ОГЛЕД НА ПРЕДЛАГАНИЯ ИМОТ

     След като сте се запознали с брокера на агенцията, е необходимо да се извърши първоначален оглед на имота, с цел събиране и описване на необходимата информация за имота:локация, състояние, разпределение, снимков материал и ЕДИНСТВЕНО ПРИ НАС - ВИДЕО МАТЕРИАЛ. Въз основа на събраната информация, брокера ще ви консултира при ОПРЕДЕЛЯНЕТО НА ПРОДАЖНАТА ЦЕНА НА ИМОТА.
    Вие си запазвате правото ПРОДАЖНАТА ЦЕНА НА ИМОТА да бъде обявената от Вас. Агенцията си запазва правото на отказ, ако прецени, че обявената от вас цена е нереална и непостижима.

     3.СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ПОРЪЧКА

     Сключването на договор за поръчка, регламентира правата и задълженията, както на продавача, така и на ОК-Инвест ЕООД. Договора ще гарантира и АНГАЖИРАНОСТТА НА СТРАНИТЕ, което ще е и във взаимна полза. Трябва да знаете че, ако подпишете такъв договор, АГЕНЦИЯТА ЩЕ ДАДЕ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО МУ.

     Какво ще получите при сключването на такъв договор? Преди всичко АНГАЖИРАНОСТ НА АГЕНЦИЯТА. Това ше ви гарантира СЕРИОЗНА РАБОТА по отношение на презантирането на вашия имот, предлагане на имота на всички потенциални клиенти КУПУВАЧИ, масирана реклама(която често е платена) и намиране на нови сериозни клиенти. Агенцията ще ви спести време и тези разходи за реклама ПРИ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР.А ДОБРАТА РЕКЛАМА ЩЕ ВИ ДОВЕДЕ ДО БЪРЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА СДЕЛКАТА!.При нас ще получите масирана платена текстова, снимкова и единствено при нас - ВИДЕО РЕКЛАМА(видео оглед, които ще спести време на купувчи, продавачи и агенти), реклама във всички възможни медии, постоянен контакт с Вас и ежечасна информация по движение на офертата.

     ЕКСЛУЗИВНИ ПРАВА?ДАЙТЕ ЕКСЛУЗВНИ ПРАВА САМО НА ЕДНА АГЕНЦИЯ, НЕКА ТЯ ДА РАБОТИ С ВСИЧКИ ДРУГИ АГЕНЦИИ. Това ще ви донесе 100% ангажираност на агенцията и много по-лесно ще можете да контролирате работата и.
   ...ОЩЕ ПО СКЛЮЧВАНЕТО НА ДОГОВОРИ ЗА ПОРЪЧКА

     Разбира се, избора, дали да сключите договор за поръчка с агенция, е изцяло Ваш...

     Броят на агенциите, с които сключвате договор, избирате Вие. Направете избор - изберете една-две агенции. Грешна тактика е да изпратите до всички агенции обявата си. Така не получавате конкретна ангажираност.
     Ако нямате договор и предлагате офертата си по телефона или email, запишете си координатите на фирмата и брокера, на който сте се обадили или писали и поддържайте постоянен контакт с тях.

     НИЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА РАБОТИТЕ С АГЕНЦИЯ И ДА ПОДПИШЕТЕ ДОГОВОР ЗА ПОРЪЧКА!
    4.ОГЛЕДИ С ПОТЕНЦИАЛНИ КЛИЕНТИ
 
    При интерес на купувач, брокера на агенцията, организира и съгласува с купувача и продавача удобно време за оглед на имота.
     ПРЕДИ ОГЛЕДА И ПРИ СРЕЩА С КУПУВАЧА ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ:
     -Грижата за състоянието на имота, при която ще покажете имота на купувача е ВАША. Почистете и подредете имота, и поддържайте състоянието му, през целия период на офертиране.
     -Доверете се на професионализма на брокера.Той ще представи имота на купувача, както и ще води всички преговори вместо Вас. Самоинициативата от ваша страна, може да доведе до негативен резултат.
     - НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ ЦЕНИ И СХЕМИ НА ПРОДАЖБА, ПРЕДИ КУПУВАЧА ДА Е ХАРЕСАЛ ИМОТА И ЗАЯВИЛ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПОКУПКА. ДОГОВАРЯНЕТО Е РАБОТА НА БРОКЕРА ВИ!

    5.ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР

     При заявка от страна на купувача, да закупи имота, брокера на агенцията, изисква STOP КАПАРО, за запазване на имота до подписване на предварителния договор.
     При заявено желание за покупка на имота и договорени условия между страните, продавача е длъжен да предостави в агенцията, всички необходими документи за проверка и изготвяне на ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР. Ако сте дали на агенцията ЕКСКЛУЗИВНИ ПРАВА, агенцията ще ги е подготвила предварително.
     Брокера на агенцията, съвместно с адвокат на фирмата, изготвя ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ ДОГОВОР и се представя на страните за преглед. След като страните го одобрят, се насрочва дата за подписването му.
     При подписването на предварителния договор, двете страни се споразумяват за срокове , покупно-продажни цени, условия да се явят пред нотариус и да сключат окончателен договор / Нотариален акт /.
     При подписването на предварителния договор, КУПУВАЧА дава на ПРОДАВАЧА КАПАРО за покупката на имота. Обичайното е 10% от договорената цена, освен ако, предварително не е уговорено друго.
     В деня на подписването на предварителния договор, КУПУВАЧА и ПРОДАВАЧА изплащат на агенцията, предварително договорената комисионна.

    6.ОКОНЧАТЕЛЕН ДОГОВОР / НОТАРИАЛЕН АКТ /

     Агенция ОК-Инвест подготвя документите за нотариално изповядване на сделката, осигурява НОТАРИУС, при който страните са се споразумели да изповядат сделката.
     ВАЖНО! Преди деня на сделката, ПРОДАВАЧА трябва да е платил всички разходи за битови сметки (ток, вода, парно, газ) и държавни такси(данъци), подкрепени с необходимите документи (фактури).
     Брокера на агенцията, ще ви съпроводи до Нотариуса, ще поднесе всички необходими документи на Нотариуса, ще присъства на окончателното разплащане по сделката и ще ви бъде "под ръка" при всички възникнали въпроси.
     Брокера на агенцията ще присъства при физическото предаването на владението на имота от ПРОДАВАЧА НА КУПУВАЧА, което се извършва в деня на прехвърляне на собствеността, освен в случаите, когато е договорено нещо друго.

Търсене в Google

НОВИ СГРАДИ
Right
ТЪРСИМ ЗА НАШИ КЛИЕНТИ
221.КУПУВА 2-стаен апартамент в СОФИЯ ГРАД до 120000  EUR;
 Вижте детайли
219.КУПУВА 2-стаен апартамент в СОФИЯ ГРАД до 100000  EUR;
 Вижте детайли
216.КУПУВА 3-стаен апартамент в СОФИЯ ГРАД до 120000  EUR;
 Вижте детайли
215.КУПУВА 2-стаен апартамент в СОФИЯ ГРАД до 75000  EUR;
 Вижте детайли
214.КУПУВА Къща в СОФИЯ ГРАД до 90000  EUR;
 Вижте детайли
213.КУПУВА Къща в област Перник до 25000  EUR;
 Вижте детайли
ПРОДАЖБИ

Нова сграда в Бояна
Само 9 апартамента в сградата!ПРОДАЖБИ

Нови апартаменти и магазин
Овча Купел до НБУ


ПРОДАЖБИ

Нови 2-стаини и 3-стайни
бул.Цар Борис III


ПРОДАЖБИ

Нови 3-стаини и 4-стайни
в кв. Карпузица


ПРОДАЖБИ

НОВИ 2-стайни,3-стайни
МАГАЗИНИ и гаражи

ТОП МЯСТО В ОВЧА КУПЕЛ-2
0888 453 918